Viime viikonlopun aikana tapahtui paljon niin agility- kuin näyttelyrintamallakin. Sisarukset Cosmo (SC’s Cosmos Is Rockin’) ja Stella (SC’s Cinnamon Toast) loistivat agikentillä: Cosmolle lauantaina ensimmäinen medikolmosten tuplanolla, 2. sija B-radalta ja toinen agility-serti. Stellalle sunnuntaina minikakkosten tuplanolla, LUVA, serti ja menolippu kolmosiin! Tässä taitavat kiitäjät – ensin Cosmo ja sitten Stella ja Oona:

Onnea hirmuisesti molemmille!

Huikea ‘uutinen’ on myös se, että Pinna (SC’s Dawn-Is-A-Feeling) on omistajansa/ohjaajansa Erikan kanssa jo startannut Tsekkeihin, Liberecissä pidettäviin Agilityn Maailmanmestaruuskilpailuihin! Uskomattoman taitava parivaljakko, joka on hujauksessa noussut maailman huipulle rakastamassaan lajissa! Pidämme kaikki peukut ja tassut pystyssä nopeiden ja virheettömien ratojen puolesta.

Parsoneiden erikoisnäyttelyssä Lohjalla vietettiin sunnuntaina 25-vuotisjuhlakautta ja omia kasvatteja tapahtumaan osallistui neljä. Edustavan lisän tähän porukkaan toivat Hertta, Elmo ja Mortti. Nartut tuomaroi Kylini-kasvattaja Karen Rimmer ja urokset Stephanie Collis. Pennut tuomaroi Kaisa Metteri-Gold. Tässä kuvia ja tuloskimaraa:

Päivän kirkkain pieni tähti oli ‘Liettuantuonti’ Boltin poika Mortti (Ukanoja Mint’s Scream), joka taitavan Ella-handlerinsa kanssa kiilasi 20 pennusta Rodun Parhaaksi Pennuksi. Aikamoinen startti pojalla!

Teppo (Scream Cracker’s Chip ‘N’ Dale) esiintyi tyylilleen uskollisena vakuuttavasti valioluokassa toiselle sijalle saaden SA:n. PU-kehässä ei sijoitusta.

Hertta (Norparson Elite To Precious Pearl) oli nuorten luokan (20 narttua) kolmas ja sai SA:n. PN-kehässä ei sijoitusta.

Lysti (Scream Cracker’s Lemon Swirl) sai jättisuuressa (25 narttua) avoimessa luokassa upeasti laatuarvosanan Erinomainen.

Viivi ja Yoko olivat molemmat valioluokassa Erittäin Hyviä – molemmat tuomarin makuun liian kevyellä kuonolla varustettuja.

Yoko: Nice short coated bitch. Quite fine in muzzle. Good earset and dark eyes. Good hind angulation. Moves very well, but carrying a little bit too much weight today’ 🙂

Viivin esitti Mira, joka sai neidistä esiin myös upeat liikkeet!

Elmon kehän aikana valitettavsti kameramies katseli autossa formuloita, joten Elmosta ei ole kuvaa. Laatuarvosanaksi herralle Hyvä.

Ja päivän päätteeksi vielä se jännittävin osuus, eli kasvattajaluokka.

Kasvattajaryhmiä oli mukaan ilmoittautunut 15. Hienosti menimme, emmekä tulleet ihan ensimmäiseksi kätellyiksi ulos kehästä. Kiitosta saimme tuomareilta ryhmän hyvästä koosta ja liikkeistä.

Ihanan jännittävä viikonloppu! Kiitos kasvattien omistajat <3