Syyskuun alussa Roihu palautui meille viikoksi rauhoittumaan, siistiytymään, keräämään ruokahalua ja pakkaamaan reppuaan uudelleen ennen muuttoa uuteen koirakotiin Haminaan. Kaiken sen karvan alta muutaman pesun jälkeen kuoriutui aika kaunis poika:

Roihu sai isosisaruksikseen kaksi labradorinnoutajaa, joiden kanssa se tulee erinomaisesti toimeen. Kaikkea hyvää Haminaan!

Syyskuun lopun kohokohta oli parsoneiden erikoisnäyttely Lohjalla, jonne oli Roihun sisaruksista ilmoitettu Nalli, Onni ja Watson. Onnin the Ihminen Emil esitti hienosti tuon Vuoreksen komistuksen ja Watson voitti pikkupojat (10 ilmoitettua 5-7kk ikäistä urospentua). Nallin selkä veti tyttöjen esiintymisvuorossa kriittisessä paikassa ihan jumiin, joten liikunta ei ollut ihan toivotun- ja totutunlaista. Nallille oman pikkutyttöjen luokan 2. sija. Pennut tuomaroi sangen ystävällisesti Jetta Tschokkinen ja harjoitusarvostelijana toimi Hilkka Salokannel. Tässä kuvia pätevistä pienistä:

Tässä Watsonin arvostelu:
7kk hyvä koko, kauniit mittasuhteet. Tasapainoinen olemus. Lupaava
päänmuoto, hyvä ilme. Tummat silmät, hyvät korvat ja purenta. Hyvä
runko; spannattavissa. Erittäin hyvä takaosa. Liikkuu hyvällä askeleella.
Hyvä karva. Innokas esiintyminen.

Vanhempien koirien kehissä esiintyi nuortenluokassa Mortti huippuhandlerin Ellan kanssa – ja tulokset olivat jälleen kerran päätä huimaavia! Mortti voitti oman luokkansa ja sijoittui PU-kehässä upeasti neljännelle sijalle saaden vara-sertin.

Tässä Mortin arvostelu:
testicals normal, strong head, good ear carriage, straight front, loose
pelt. coat is not in best condition, expandable, rise over loin, correct
angulation, moved very well

Tuomarina Roden Geoffrey, UK

Näin hienosti siis näyttelyrintamalla. Tulipa vietettyä taas mukava päivä meille niin rakkaiden ihmisten ja koirien kanssa.

Kotona ollaan oltu enimmäkseen metsälenkeillä ja niiden jälkeen lämmitelty takan edessä tälleen:

Näihin kuviin ja tunnelmiin.