Perjantaina lastattiin taas Volvo täyteen junnujen tavaraa senioreiden odottaessa Saijaa ja Noelia hoitohenkilökunnakseen. Määränpää oli tällä kertaa Ruotsi, Gotlanti ja siellä Visby – ja sunnuntain KV-näyttely.

Viking Gracella tyttöjen aika kului vingutellen ja leluista kinastellen meidän hihnanpäiden nauttiessa kylmää virvoketta laivan Champagne Loungessa.

Lauantaina matka jatkui Nynäshamniin ja sieltä Destiny Gotland-lautalla yli Gotlantiin.

Boende Visby-majoitus oli suoraan sanoen ainakin suihku- ja vessatilan osalta kuvottava. Lähikaupasta piti hakea hedelmäpusseja jalkoihin, jotta saattoi käydä ne jalassa suihkussa…

Sunnuntain tuomarina oli ruotsalainen Mia Sandgren. Parsoneita oli ilmoitettu mukaan 7, joista jätin Viivin pois. Valioluokan narttuja oli geimeissä kolme ja Yoko sijoittui toiseksi kansainvälisen muotovalion jälkeen – eli sille tarjottu vara–CACIB muutetaan FCI:ssä oikeaksi CACIBiksi ja niinpä sekin saa nimensä eteen jonkin ajan kuluttua upean C.I.B.-tittelin! Tuo C.I.B.-titteli (International Beauty Champion) on kasvateillemme kolmas – aikaisemmat menneet enemmän kuin ansaitusti Topille ja Tepolle.

Tässä muutama poseerauskuva Visbyn vanhan kaupungin muureja vasten: