Tämänkertaisen tuloskimaran saa aloittaa porukan nuorin, eli Miljan, Riikan ja meidän yhteiskomistus Mortti. Mortti eli Boltin poika eli Ukanoja Mint’s Scream oli Turun kansainvälisessä Winter Dog Showssa ensimmäistä kertaa junioriluokassa näytillä – ja ampaisikin heti kärkeen saaden Paras Uros-sijoituksen ja ihkaekan sertinsä! Tuomari, liettualainen Ana Ivanova kirjoitutti Mortista näin: Excellent type and size. Beautiful head and expression. Well set ears. Beautiful dark eyes. Good angulations front and behind. Well developped chest. Strong loin. Well set tail. Excellent coat quality. Moves in balance with good drive. Morttia handlasi juniorhandler Ella Runi, jonka kanssa oli Mortin mielestä kyllä ilmeisen ihanaa:

Myös Lysti (SC’s Lemon Swirl) oli paikalla metsästämässä kolmatta sertiään, mutta ei tällä kertaa ihan yltänyt hienosta esiintymisestä huolimatta sinne asti. Tuloksena laatuarvostelu Erinomainen, ei sijoitusta.

Viikolla poikkesi tervehtimässä Stella (SC’s Cinnamon Toast), joka pitää toipilaslomaa agilitysta välilevypullistuman takia. Onkos tämän ihanampaa naamaa taas nähtykään? No ei ole! Niin on kuin Lego nuorena – eli äitinsä kuva.

Tanskan reissun jälkeen ollaan sitten luonnollisesti pohdittu, että ollaanko vai eikö olla 🙂 Aina ollaan kyllä päädytty tulokseen, että ollaan, koska ruoka on lakannut maistumasta ja Viivi on muuttunut suorastaan seesteiseksi.

Usein on jouduttu turvautumaan ruokailun suhteen Fatboy-piknikkiin tai syöty päivän ateriat lenkillä, sillä ne lienevätkin ainoat paikat, joissa ruokaa vahingossa vähän syödään.

Viime sunnuntaina jackpotin räjäytti Liedossa Viivin ja Stellan veli Cosmo (SC’s Cosmos Is Rockin’), joka European Open-karsinnoissa taisteli Masan kanssa itselleen kolmannen sijan ja samalla paikan Suomen EO-edustusjoukkueessa! European Open-kilpailut pidetään tänä vuonna Itävallassa heinäkuussa. Aika huikeeta! Tässä Cosmo palkintopallilla: