Yoko on ollut pussauskopissa Alfredin kanssa, o-ou.

Maanantaina ja eilen lähdimme päiväkahville Mänttään treffaamaan nuorta komeaa Alfredia. Alfred, viralliselta nimeltään Suzan’s Pride Ritz on varvistaessaan 34cm, vahvaluustoinen ja -hermoinen belgiantuontipoika, jolla on Suomessa jo kaksi pentuetta. Alfred on karkeakarvainen ja sillä on Yokon tavoin täysi purenta. Alfredista kiinnostuimme alunperin sen kiinnostavan sukutaulun takia, mutta kyllä se valloitti sydämemme myös livenä! Ihana poika, katsokaa vaikka itse.

Yoko puolestaan on toisen polven oma kasvattimme, Legon tyttärentytär ja Viivin tytär. Yoko on pieni ja sangen siro luustoltaan, erittäin narttumainen tyyppi. Se on perusterve parson, jonka kanssa ei ole tarvinnut ylimääräisiä lääkärireissuja tehdä. Yokon turkki on mallia ‘slightly broken’ eli kevyt broken.

Pentueesta odotamme kauniita harrastuskoiria aktiivisiin koteihin. Kotihakemuksia on jo nyt tullut runsaasti, mikä tekee tästä odotuksesta entistä ihanampaa. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.

Viikolle 27 varaamme tiineysultran ja mikäli kaikki menee odotetunlaisesti, näkevät pienet päivänvalon 3.8. Luovutusiässä ovat sitten syyskuun puolivälin jälkeen. Toistaiseksi keskitymme rakkaushormonien ylläpitoon ja Yokon masun silittelyyn. Näihin kuviin ja tunnelmiin <3