Perjantaina lähdimme illalla syyslomareissuun kohti Tallinnaa. Aamulla varhain matka jatkui kohti Rakverea, johon Tallinnasta on tunnin ajomatka. Siellä oli kaksipäiväinen kansallinen näyttely, jonne olimme lauantaille ilmoittaneet Yokon tavoitteenamme saada sille Eestin muotovalion arvo ja sen mukana vahvistettua muutkin roikkumassa olevat valionarvot. Ukrainalainen tuomari Zoia Oleinikova pitikin Yokosta kovin ja teki siitä jopa Rotunsa Parhaan. Tällä sertillä siis vahvistuivat myös Yokon Suomen, Ruotsin, Venäjän ja Baltian muotovalion arvot. Ikää neidillä 2 vuotta ja 1kk ja plakkarissa 7 maan muotovalion arvot ja 5 CACIBia odottamassa sitä viimeistä, jonka Yoko saa vastaanottaa vasta joulukuun lopussa. Sanattomaksi vetää.

Tässä kuva Yokosta kehässä ja toinen ruusukkeiden kanssa kauniissa syksyisessä Rakveressa.

VSP oli Yokon setäkoira Teppo, joka siis myös valioitui Eestin valioksi ja myös Baltian muotovalioksi.

Kehän jälkeen matka jatkui kohti Pärnua, jossa lounastimme fantastisessa Da Vinci-ravintolassa. Kerrassaan vertaansa vailla oleva ravintola, josta tuli meille MUST Viron reissuille.

Illaksi ajoimme Riikaan tuttuun Autosole-hotelliin ja aamulla jatkoimme taas matkaa kohti Panevezys-nimistä kaunista kaupunkia Liettuassa. Siellä oli myös kaksipäiväinen kansallinen näyttely uudessa Cido Arena-hallissa ja kehässä pyörähti siellä Viivi. Venäläinen Floyra Chaikovskaya piti Viivistä ja antoi tälle Winner-tittelin ja Rotunsa parhaan arvon. Tämä siis tarkoitti Viivin valioitumista Liettuan valioksi ja Baltian muotovalioksi.

Tässä Viivi odottaa kehään pääsyä:

Molemmat neidit saivat itselleen epävirallisen MultiCH-arvon, joka siis käsittää 7 maan muotovalion arvot. Nyt voidaan hetki hengähtää ennen viimeisten CACIBien metsästystä.

Kotimatkalla pysähdyimme kauniilla Itämeren rannoilla ihailemassa auringonpaistetta ja merta:

Että tallainen reissu. One of a kind.