Niin vaan koitti taas sekin päivä viime perjantaina ja lauantaina, jolloin pienet Viivin aarteet ‘lähtivät maailmalle’. Ihanat vastuuntuntoiset henkilökunnat kävivät toinen toisensa jälkeen poimimassa omat pienokaisensa. Perjantaina lähti Watson Jaanan ja Arin parsonal traineriksi ja tsemppaajaksi Vasaramäkeen ja heti perään Onni Albert-parsonin pikkuveljeksi ja Susannan ja Antin ‘viidenneksi’ peräänkatsottavaksi Tampereelle. Onnin jälkeen pakkasi reppunsa Wilma-kaunokainen, jonka kotimatka ei ollut pitkä: ihanat omat ihmiset Eija ja Touko löytyivät jo Raisionlahden toiselta puolelta.

Yksi yö nukuttiin sitten vielä Nallin ja Roihun kanssa, kunnes nekin lauantaina sanoivat meille näkemiin. Nalli hurautti Espooseen Janinan ja Teemun silmäteräksi ja aktivaattoriksi ja Roihu lähti ihan ‘ulkomaille’ asti – eli Jyväskylään Marikan ja Riesan iloksi.

Roihu jäi meidän omistukseemme – suurella mielenkiinnolla seuraamme myös tämän jampan askelia aktiivisen uuden mamman kanssa.

Onnea kaikille pennuille uusiin koteihin! Pentutestin tulosten mukaan maailmalle lähti taas hyvin tasaväkinen ja toimintakykyinen bändi ❤

Itse pakkasimme laukkumme sitten sunnuntaina ja muutimme ´Muumitalon´ tavarat uudenkarheaan kivitaloon Raision ja Maskun rajalle. Kauas ei siis päästy, päinvastoin. Uusi kotimme sijaitsee kivenheiton päässä vanhoista hyvistä metsälenkkimaastoistamme. Tässä vielä fiilisteöyä hyvin ja täysin palvelleesta Muumitalosta, jota tästä lähin asuttaa Jesse, Johanna ja Armi-amstaffi.