Olemme pieni parsonrussellinterriereitä rakastava -ja ajoittain myös kasvattava- terrieriperhe Raisiossa. Koiramme ovat ensisijaisesti perheenjäseniämme, ne asuvat kanssamme saman katon alla ja ovat jokapäiväisiä seuralaisiamme kaikessa, mitä teemme.

Niiden hyvä luonne ja rodunomainen ulkonäkö ovat meille tärkeitä ja pyrimmekin kasvatustyössämme kiinnittämään erityistä huomiota vahvaan hermorakenteeseen, temperamenttiin, terveeseen fyysiseen rakenteeseen ja sen mukanaan tuomaan moitteettomaan liikuntaan.

Parsonrussellinterrierit ovat vuosien saatossa muuttaneet kotimme eläväiseksi, hauskuutta rakastavaksi paikaksi. Koirien kanssa touhuaminen, harrastaminen ja metsissä vaeltaminen on parasta, mitä tiedämme!

Koiriemme lisäksi myös Nikonimme seuraa meitä lähes kaikkialle. Lepuuta siis rauhassa silmiäsi kuvissamme, mutta kunnioita ystävällisesti tekijänoikeuksia, äläkä kopioi mitään ilman lupaamme.

Olemme jäseniä Suomen Kennelliitossa, Parsonrussellinterrierit ry:ssä ja Suomen Koirankasvattajat ry:ssä.

Elina & Marko Tuliniemi

We’re a small kennel breeding Parson Russell Terriers. We’re located in Raisio, in southern Finland.

Our dogs are most of all our family members, they live in the house and are our companions. Their personality and look are very important and we’re always in our breeding placing emphasis on strong nerves, temperament, healthy conformation and movements.

Parsons have transformed our house into a lively, fun loving home. We like nothing better than taking the dogs for a good walk in the forest.

In addition to our dogs, also our Nikon follows us everywhere we go. So feel free to rest your eyes on the pictures on these web pages, but please, respect our copyrights and do not copy anything without our permission.

We’re also members of the Finnish Kennel Club, Finnish Parson Russell Terrier Club and Finnish Dog Breeders Club.

Elina & Marko Tuliniemi