Lilon kanssa lähdimme Espooseen, Marketanpuiston kauniiseen miljööseen pentunäyttelyyn lauantaina 14.9. Tuomarina oli Karin Bergbom. Arvostan kyseisen tuomarin korkealle, sillä hän on parsoneitakin tuomaroinut Suomessa jo pitkään. Parsoneita oli mittelöissä mukana vain Lilo.

Tuomari ihastui Liloon ikihyvikseen ja lausui siitä seuraavaa:

Hyvin kaunis pentu. Erinomaiset mittasuhteet. Erinomainen runko, raajat ja kulmaukset. Tällä hetkellä hieman kevyt pää, jossa kuitenkin kaunis ilme. Hyvät silmät ja korvat. Kaunis ylälinja. Erinomainen häntä. Liikkuu erinomaisesti upealla ryhdillä ja hienolla askeleella. Hyvä karva. Ihastuttava luonne.

Lilolle näillä kauniilla sanoilla Kunniapalkinto ja ROP-pentu-palkintosija. Arvostelun jälkeen tuomari vielä aikansa ihasteli Liloa ja onnitteli minua hyvästä pentuvalinnasta. Hän toivotti meille mitä parhainta onnea tulevaisuuteen. Koska saatesanat olivat niin makeat, päätimme jäädä ryhmäkehäänkin. Kolmosryhmän vuoron tullessa taivas repesi jälleen kerran ja kastuimme kaikki läpimäriksi. Liloa ei esiintyminen enää paljoakaan napannut – seisoa se jaksoi, mutta liike meni ihan penkin alle. Siitä huolimatta terrieriryhmän 3. sija! Aika mairea aloitus kotimaan kehissä.

Tässähän hän sitten on ison pokaalinsa kanssa:

Lilon veljen Lennyn sivu muuten löytyy Matthiaksen sivuilta jo – kannattaa käydä kurkkaamassa! Komea poika.