Lauantaista Pöytyä-Riihikosken ryhmänäyttelyä voisi kutsua jackpotiksi! Eipä kasvattaja arvannut miten hienosti parsonkehä päättyisi 🙂

Mukana menossa oli ensimmäistä kertaa junnuluokassa Vilkku, toiskertalainen Bono ja muutaman kerran jo kehässä pyörähtänyt Watson. Vanhemmissa ‘cräkkereissä’ veteraaniuroksissa Totti ja narttujen avoimessa luokassa Lysti.

No, niinhän siinä sitten kävi, että molemmat junnupojat olivat kovin tuomarin mieleen ja saivat laatuarvosanaksi erinomainen. Watson kiilasi niukasti Bonon edelle ja molemmille myös SA. Totti esiintyi veteraanille tyypilliseen arvokkaaseen malliin ja silminnähden nautti kehässä olosta. Sillekin hienosti SA. Paras uros-kehässä siis kaikki kolme ja lopulta sijoitettuina Watson 1., Bono 3. ja Totti 4. Watsonille siis sen toinen serti! Totille puolestaan ojennettiin Rotunsa paras veteraani-ruusuke.

Seuraavaksi kehässä loisti Vilkku, josta liettualainen tuomari Jurate Butkiene heti sanoi: I like this bitch more than your male. She’s just a bit too fat. Jep, tiistaina Vilkkua trimmatessani ‘määräsin’ sen porkkanakuurille loppuviikoksi, sillä olihan se aika pehmoinen. No, tuo pieni pehmoisuus ei onneksi liikaa häirinnyt, vaan tuomari antoi Vilkulle mahtavan arvostelun ja SA:n. Lysti sijoittui avoimessa luokassa upeasti toiseksi.

Paras narttu-kehässä Vilkun kanssa kilpaili sekä avoimen luokan voittaja, että valioluokan narttu. Tuomari sijoitti Vilkun ykköseksi sertin kera. Wuup wuup! Ensimmäinen näyttely ja aivan upea menestys.

Rotunsa paras valinta tehtiin siis Watsonin ja Vilkun välillä. Ja koska jo alusta asti oli tehty selväksi, että Vilkku oli Watsonia enemmän tuomarin makuun, sai se myös ROP-sijoituksen.

Vilkku: Excellent type, wellsized and nice foreface. Well build head. Excellent set of neck. Strong front. Would like to see her next time in better shape. Overall very well balanced. Excellent coat. Very well presented.

Watson: Well build male. Well balanced movement. Typical head. Strong foreface. Excellent eyes. Typical reach of neck. Enough muscles for his age. Should have a little bit shorter loin. Excellent temperament. Well presented.

Kivat arvostelut molemmille ja sainpa minäkin kehut esittämisestä.

Tässä hieno Totti:

Tässä Bono ja Lysti:

Kasvattajaluokka esitettiin myös ja saimme siitä Kunniapalkinnon. Jurate lausui erityiskehut esillä olleiden yksilöiden päistä ja koosta.

Upea päivä! Kiitos mukana olleille.