Huh, miten jännittävä ja hieno päivä sunnuntaina Turun KV-näyttelyssä kera 1..2..3…..9 kasvatin!
Tiitun ja Dieselin pennut Bono, Vilkku ja Penni debytoivat, Viivin ja Charlien jälkeläiset, juniorit Onni, Watson, Wilma ja Nalli korkkasivat junioriluokan ja konkarit Teppo ja Lysti esiintyivät hienosti avoimessa luokassa ja valioluokassa. Vilinää siis riitti niin kehässä kuin sen ulkopuolellakin.

Tässä tuloksia:

Urospennut
1. KP VSP-pentu Scream Cracker’s Backseat Action ‘Bono’
Narttupennut
2. Scream Cracker’s Four Wheel Slide ‘Vilkku’
3. Scream Cracker’s GPS I Love You ‘Penni’

Junioriurokset
ERI JUK1 SA PU2 vara-serti Scream Cracker’s Stuart Little ‘Watson’
EH JUK3 Scream Cracker’s Shine Of Kilkenny ‘Onni’

Valioluokan urokset
ERI VAK1 SA PU3 vara-CACIB Scream Cracker’s Chip ‘N’ Dale ‘Teppo’

Junnunartut
EH JUK2 Scream Cracker’s Santana’s Solo ‘Wilma’
EH JUK3 Scream Cracker’s Show You How To Sparkle ‘Nalli’

Avoimen luokan nartut
ERI AVK2 Scream Cracker’s Lemon Swirl ‘Lysti’

Tuomari Svein BJØRNES, DK

Tässä Emilin hienosti handlaama Onni ja Watson, joka yllätti voittamalla junioriluokan ja sijoittumalla Paras Uros-kehässä toiselle sijalle. Se sai myös vara-SERTin.

Tässä Watsonin arvostelu:

11 kk vanha maskuliininen uros. Erinomainen koko ja tyyppi. Helppo spannata. Erittäin hyvät pään ja kuonon mittasuhteet. Saksipurenta. Erittäin hyvä pigmentti, tummat silmät ja erittäin hyvä ilme. Hyvät korvat, aavistuksen pitkät. Erittäin hyvä kaula, hartiat, runko, ylälinja, etukulmaukset, lantio ja häntä’setti’. Erittäin hyvät takakulmaukset. Olisin toivonut hieman enemmän draivia etuliikkeisiin tänään. Erittäin hyvä turkki, joskin olisin toivonut hieman enemmän pohjavillaa.

Tässä sitten Watsonin ja Onnin siskot Nalli ja Wilma. Wilman esitti Saija, joka on totuttu näkemään Noelin hihnanpäänä. Molemmat neidin saivat erityisen kauniit arvostelut.

Myös Lysti ja Teppo saivat hienot arvostelut, molemmille siis laatuarvosanaksi Erinomainen. Tepolle hieno valioluokan voitto ja Paras Uros-kehässä 3. sija.

Tästä on hyvä polkaista näyttelyvuosi käyntiin! Aivan mahtavalla innolla treenattuja lupaavia nuoria koiria. Kiitos ja kumarrus!