Yokon pentujen muututtua tähtipölyksi suunnittelimme astuttavamme Viivin vielä kolmannen kerran. Vähitellen tuo ajatus kuitenkin kuivui kokoon ja mielet valtasi kuvankaunis tanskalaistyttö Lilo, joka oli siskonsa kanssa Josephinella ja Annettella kasvamassa. Tämän sisarusparven olimme nähneet livenä huhtikuussa Yokon astutusreissulla.

Viikoittaiset kuvat tyttökaksikosta vahvistivat päätöksen tuontipennusta ja 24.7. lähdin Billundiin hakemaan toista neideistä. Sain rauhassa katsella, tunnustella ja valita sen meille mieluisimman, ja kyllä valinta odotetusti osui kuvissa ja videoissakin meitä enemmän miellyttäneeseen Liloon.

Lilo – Sweetjumper’s Sweet Surprise – on syntynyt jo maaliskuun puolivälissä, joten pienin varauksin suhtauduimme sen laumaan sopeutumiseen. Nyt on lähes kaksi viikkoa yhteiseloa takana – ja ‘so far so good’. Lilo on hyvin rakastettava, hellyydenkipeä, vilkas ja kekseliäs, niin kuin kunnon parsonpennun kuuluukin. Sillä on äärettömän hyvä ruokahalu, napakka saalisvietti ja jumalainen liikunta. Tässä muutamia kuvia yhteisen matkan varrelta:

Ja tässä vielä poseeraus Josephinen taitavissa hyppysissä:

All great changes are preceded by tiny bits of chaos, eikö?