5.10. oli ohjelmassa parsoneiden erikoisnäyttely Lohjalla. Läsnä oli 190 upeaa koiraa, joista kolme meidän. Watson ja Bono olivat ensimmäistä kertaa nuorten luokassa ja Lilo pikkupentujen luokassa. Poikien luokassa oli yhteensä 5 kilpakumppania, Lilon luokassa peräti 11.

Suzanne Pattyn tuomaroi pojat ja sijoitti Watsonin luokkansa ykköseksi SA:n kanssa. Tuomari hieman naureskeli kookkaita korvia, joten jo siitä aavistelin, että kovin suurta menestystä ei ole PU-kehästä odotettavissa. Kaikki muu oli herrassa hyvinkin tuomarin mieleen.

Bonosta tuomari piti myös kovin, mutta herra oli yksinkertaisesti liian kookas. Kiitosta sai mm. mittasuhteet, maskuliininen pää, selkälinja ja liikkeet. Laatuarvosanaksi Bono sai erittäin hyvän ja sijoittui luokassa neljänneksi.

Pennut arvosteli Päivi Eerola. Lilon luokassa oli hurjan monta erittäin kaunista ja lupaavaa pientä tyttöpentua ja siksi sijoitus neljänneksi oli aivan mahtava juttu! Tässä arvostelu kaikessa kauneudessaan:

Kauniisti edukseen esiintyvä hyvin ryhdikäs narttupentu, selvä sukupuolileima, keskivahva luusto, hyvin ilmeikäs narttumainen pää, kauniit silmät, näyttävä ylälinja, voisi olla hieman voimakkaammin kulmautunut edestä takaosaansa nähden, lupaava karvanlaatu, mallikelpoinen esiintyminen, viehättävä temperamentti, näyttää ikäiseltään.

Oli taas kiva päivä, joskin pitkä ja väsyttävä. Erityiskiitos Watsonin henkilökunnalle, joka jaksoi olla paikalla koko päivän.

Tässä päivän ainokaiset kuvat 🙁