Juuri ennen vuoden vaihtumista treenattiin isommalla porukalla niin tammikuussa Top Dog Showssa tapahtuvaa pentujen debytointia kuin junnuluokan esiintymistäkin varten. Vähän laitettiin myös kuontaloita kuntoon lomalla meidän tallissa. Tässä kuvakimaraa niin treeneistä kuin trimmauspöydältäkin:

Näyttävää oli väki ja hihnanpäät motivoituneita – voiko kasvattaja enempää pyytää?

Uudenvuodenpäivän yllätys oli nähdä Boba (SC’s Coyote King) ihmisineen pitkästä aikaa IRL! Mahtavan fiksu ja hyvännäköinen kaverihan se edelleen on – ja hienosti sujuu yhteiselo perheen pienen kaksilahkeisen tulokkaan kanssa. Tässä kuvia Bobasta:

Viivin tyttö Nalli kävi leikkimässä mamman kanssa takapihalla ennen siirtymistään trimmattavaksi. Ovat kyllä niin samanlaisia rakastettavia pellejä äiti ja tytär 🙂
Tältä näytti kaksikon meno:

Mitäs vielä? Entti on vihdoin taas aloittanut pihamme myllertämisen. Tavoitteena olisi kesäksi valmis ajoramppi alapihalta yläpihalle. Aika uudentyyppisessä paikassa asutaan, vaikkei syvällä skutsissa ollakaan: naapuritontilta lennähtelee meidän takapihan pihavaloihin lepakoita ja nyt ollaan viimeiset vuorokaudet kuunneltu pöllön pimeänaikaista jutustelua. Takkaa on tullut lämmitettyä paljon, sillä jo takapihan remontista kertyi aika lailla polttopuuta. Koirat ovat kuin lämpöhakuisia ohjuksia etsiytyessään aina takan eteen lämmittelemään – kukin omalla tyylillään.

Kuvaterveisiä saadaan lähes päivittäin myös ihanaiselta Roihulta, joka on aloittanut agilityn alkeet ihmistensä kanssa. Sillä on myös hallussaan käsittämätön määrä tottelevaisuuskuvioita. Tässä Roihu ja Tiitun poika Bono Lohjalta:

Päivitimme Pentuja-sivulle myös Yokon astutussuunnitelman tälle vuodelle. Yokohan juoksee kerran vuodessa eli todella pitkällä välillä. Sen juoksujen pitäisi tänä vuonna ajoittua toukokuulle, mutta tervetullut tapahtuma se toki olisi jo aiemminkin. Uroksesta myöhemmin lisää.