Onpas päässyt käymään niin poikkeuksellisesti, että yhtään päivitystä ei ole ilmestynyt tänne sivuille syksyn aikana. No, poikkeukselliset ovat olleet toki ajatkin, mutta paljon on silti radiohiljaisuudenkin aikana päässyt tapahtumaan.

Tiitun ja Lilon pentujen hampaiden vaihtumista, korvien asentoa ja kaikenlaista muutakin kehitystä ollaan luonnollisesti seurattu tiiviisti koko syksy. Kaikki viime kesän taaperot rikastuttavat henkilökuntansa elämää – kukin omalla tavallaan ja viehättäviä kuvia olemme saaneet usein ihastella. Erityisen kivaa on ollut nähdä, että myös yhteiselo perheiden vanhempien koirien kanssa on sujunut hienosti ja uusista tulokkaista on tullut hyväksytty osa laumaa.

Tähän muutama kuva Diegosta, Tepsusta ja Veelasta. Ensin Karkkilan komistus Diego.

Sitten Kotkan ylipäällikkö Tepsu.

Ja Kuopion kaunistus, Veela-sisko.

Lilon lähellämme asustavia tyttösiä, Murua ja Mimmiä, olemme nähneetkin aika usein ja päässeet myös treenailemaan heidän kanssaan. Kiikarissa oli Messarin pentunäyttely, mutta sehän peruttiin ihan kalkkiviivoilla. Tässä muutama kuva kaunokaisista ja heidän Kuopiossa asuvasta veljestään Iivosta.

 

Unollakin pyyhkii Vuokatissa ihan hyvin, vaikka emme tähän kuvaa hänestä saaneetkaan.

Oma lauma kotona on arkikiireiden keskellä voinut kuten ennenkin. Viivi ja Yoko kävivät alkusyksystä steriloinnissa ja nyt jää toivottavasti tulevaisuudessa Solon ´hoivaaminen’  vähemmälle. Solo on aina ollut niiden kahden hormonimylläkän aikaansaaman hoivaamistarpeen keskipiste.