Scream Cracker’s Indian Simsim eli kavereiden kesken Tiitu kävi viime viikolla silmä- ja polvitarkastuksessa. Polvet 0/0 eli terveet ja silmissä ‘haittana’ vain muutama ylimääräinen ripsi, jotka eivät onneksi jalostussuunnitelmiamme hidasta. Tiitu on kerrassaan huipputyyppi – rauhallinen, lapsirakas ja itsevarma- ja tunnemme itsemme hyvin etuoikeutetuiksi saadessamme käyttää kaunotarta jo toistamiseen jalostukseen.

Tiitun ensimmäinet pennut ‘tanskalaisen maajussin’ Dieselin kanssa ovat nyt yli  kaksivuotiaita, terveitä, aktiivisia ja sosiaalisia parsoneita. Tiitun ensi kevään sulhaseksi olemme valinneet myös Yokolle keväällä käyttämämme Alfredin, viralliselta nimeltään Suzan’s Pride Ritz.

Alfredilla on clear-status kaikista tämänhetkisen MyDogDNA-passin testaamista parsoneille perinnöllisistä geenivirheistä. Tiitun näytteet otettiin vasta nyt tarkastuksen yhteydessä ja niiden tuloksia odotamme vielä muutamia viikkoja. Luonnollisesti odotamme myös Tiitun seuraavia juoksuja alkavaksi – lienevät odotettavissa tammi-helmikuussa. Tässä muutama uunituore kuva Tiitusta kotonaan Menkijärvellä:

Ja tässä vielä kuva kahden vuoden takaa. Kuva on otettu Tiitun edellisen tiineyden aikana:

Tiitulla on täysi purenta ja sen turkki on tuollainen slightly broken. Korkeutta on sulkahattu päässä 33-34cm.

Tässä muutama poseerauskuva Alfredista:

Alfredissa olemme ihastuneet sen vahvaan luustoon, kompaktiin päähän, mutkattomaan luonteeseen ja tietysti edustuskelpoiseen sukutauluun ja terveystuloksiin. Alfredin karva on rough ja se on viehättävän pienikokoinen.

Tässä vielä parin sukutaulut yhdistettynä. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut tulevasta pentueesta!