Niin surullisesti alkoi tämäkin uusi, ‘parempi’ vuosi…

Legolta oli tarkoitus ottaa avoleikkauksessa koepalat sisäelimistä ja suolistosta, mutta löydökset saivat meidät päätymään siihen, että Grand Old Lady sai jatkaa uniaan ikiuneen. Pernassa oli runsaasti uudismuodostumia ja maksassa muutoksia. Maksa-arvot Legolla olivat olleet jo jonkin aikaa koholla ja ultrassa oli näkynyt varjostumia. Tästä syystä odotimme leikkausta suuren pelon vallassa varautuen pahimpaan ja silti toivoen parasta.

Lego oli ‘kasvattajuutemme’ olemassaolon perusta – kaiken hyvän alku. Se valloitti kaikki kohtaamansa ihmiset rauhallisuudellaan ja järkevyydellään. Se kasvatti pentunsa lempeydellä ja viisaudella. Legolla on 13 pentua ja 31 lapsenlasta. Lapsenlapsenlapsia on monia monia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Kiitos Lego siitä, että kuljit vierellämme 13,5 vuotta. Kanssasi saimme oppia valtavasti parsonista rotuna ja saimme ympärillemme korvaamattomia ystäviä. Rakkautesi oli pyyteetöntä ja opetit myös meitä nauttimaan hetkestä. Jätit jälkeesi tyhjyyden ja valtavan kaipauksen. Til we meet again.

C.I.B Multi CH FI WORK CH  Danscan’s Glorious Gladys ‘Lego’
9.7.2007-13.1.2021