Inan yli viisiviikkoisina pennut kävivät pentutarkastuksessa Seinäjoen Lillvetissä ja saivat tietysti samalla sirut niskaan. Kaikki kolme löytyvät nyt siis jo Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä. Pojilla oli molemmilla kivekset jo tunnustellen löydettävissä ja purennat näyttivät nekin lupaavilta. Tarkastuksen jälkeen ajelimme Menkijärvelle napsimaan triosta ‘muutaman’ kuvan.

SC’s Sinner In Me, ‘Diego’

SC’s Star Anise, tyttö, intiaaninimeltään Nauttii Varjosta

Pojat

SC’s Sinner In Me, ‘Diego’

SC’s Sinner In Me, ‘Diego’

SC’s Sinner In Me, ‘Diego’

SC’s Star Anise, tyttö

SC’s Smokey Flavor, ‘Tepsu’

Tepsu ja ihana ihminen

Diego ja Tiitu-mamma

Pojat

Tepsu

Diego

Tyttö

Diego

Tepsulle tuli ihan tolkuttoman kova hiki, kun lämpöä ja liikettä oli piisannut. Sitten mentiinkin sisälle viileään – ja taju lähti kaikilta silmänräpäyksessä

Niin, Sinner In Me – tulikohan taas annettua sellainen nomen est omen-nimi? Supersuloinen pikkumies, josta löytyy ‘sporttivaihteet’.

Tepsun nassu on kyllä valloittava. Muutenkin se hurmaa rauhallisuudellaan.

Ihastuttavan viehkeä ja ryhdikäs tämä tyttö

Kotimatkalla sitten soitin poikien tuleviin koteihin tehtyämme päätöksen siitä, kumpi kavereista muuttaa mihinkin. Saimme heille illalla kutsumanimet Tepsu ja Diego, joten Hiili ja Sulo saavat nyt jäädä ‘työnimiksi’.

On kyllä niin rohkeaa ja reipasta väkeä, että ihan sydän pakahtuu. Ja se Tiitu, ei riitä vieläkään sanat kertomaan, miten upea tyttö ja emä siinä on.